Sök
Stäng denna sökruta.

ÖGONBLICKET: HIMALAYA

Nu finns en av mina favoritbilder från Himalaya i butik. Det är Howard som tagit sig in på Runners World ögonblick. Han läste om Himalayan 100 Mile Stage Race i en tidning för några år sedan, rev ur sidorna och sparade i sin ”bucket list”. När han fyllde 65 gav han en startplats till sig själv i present. Om jag får vara hälften så pigg som Howard när jag är 66 så kommer jag vara mer än nöjd.

Jag tog bilden dag tre vid Sandakphu, som ligger på 3 636 meters höjd. Den morgonen är på min topp-tre-morgnar i mitt liv. Så. Vackert.
Skulle gärna suttit på en sten, druckit kaffe och bara tittat på några av världens högsta berg resten av dagen. Men det var bara att ta på sig löparkläderna och springa “Mt. Everest Challenge marathon”.

Mer om Everest, Ian 77 år, Brett 16 år, råttan som tuggade på min vattenflaska, lungor små som ärtor och och och och och i nästa nummer av Utemagasinet där ett längre reportage är på gång.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *