Sök
Stäng denna sökruta.

FACEBOOK TÄVLING!

Long story short, Lanttolife har blivit med Facebook. Har nu insett att det här med internet inte är någon fluga och bestämt mig för att hoppa på tåget och gjort en sida för Lanttolife.

Skämt och sido så kräver Instagram att man ska ha en sida på Facebook för att kunna ha företagsprofil och jag vill se hur det fungerar så jag drog igång en sida och när jag gör något så vill jag göra det 100% så nu jävlar.

Kommer inte spamma ihjäl dig men jag kommer lägga upp när det finns något nytt här, eller om jag har värsta bästa arrangemanget på gång. Men mest tänker jag fylla det med krispiga andetag och förhoppningsvis en jädra #LevFörFan boost.

För att fira den här stora dagen så gör jag en tävling: Gå in och gilla min sida HÄR. Skriv en kommentar här eller där för vem som ska vinna en #Levförfan mugg. Motiverar du riktigt bra varför du OCH en annan person ska vinna varsin så skickar jag en till er lagom till alla julkalendrar drar igång. Drar en vinnare första december!

Så in och gilla och sedan berätta – vem skulle bli glad/behöva en #levförfan mugg i sin hand?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *