Sök
Stäng denna sökruta.

FRÅN UTEFEST TILL DEADLINE

170909_UTEFEST_10146

Tillbaka från Utefest. Det var precis så kul som jag föreställde mig. Det regnade stora delar av helgen men det var inget hinder för någon (förutom klättringen som ställdes in). När jag gick genom tältlägret ner mot morgonyogan hälsade jag på massor med människor som kravlade sig ur sitt tält och alla var glada.

Ska skriva om den snart men tänker ta mig över två sådana där deadlines först. Men den där morgonen på bilden. Lördagmorgon. Fucking magisk. Yoga med Petra. Soluppgången. Dimman. Månen. Fåglarna. Lukten av regn. Andetagen som smakar gott. Och känslan av att det här kommer bli en bra dag. Tar med mig DEN känslan in i den här deadline-tisdagen. På med lite skön musik. Hej dator. Nu kör vi!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Portugal

Några ord om en fantastisk vecka i Portugal. Jag har hållt yoga, crossfit, spinning och en föreläsning. Men framförallt haft härliga samtal med sköna människor.

Läs mer »

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL

16–23 Mars – vad gör du då? Hänger med mig och ett gäng favoritinstruktörer på träningsresa förstås! Tänk att få möta solen varje morgon genom att gå eller springa efter den milslånga stranden. Eller så rullar du ur sägen ner till morgonyogan (eller både och – min favoritkombo!) Tokträna eller totalvila – vilket du än behöver i mars.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *