Search
Close this search box.

ÖTILLÖ 2017

otillo13-800_0088_01-MR

Det finns en tävling som man aldrig glömmer. Det spelar ingen roll att du sagt ALDRIG MER när du gått i mål. Likväl (är du inte där och springer och simmar) så kommer du sitta bänkad framför livesändningen första måndagen i september. Alltså idag.

ÖtillÖ. Från Sandhamn till Utö. Över en ö, ner i vattnet och vidare till nästa. Totalt 65 kilometer löpning och 10 km simning. Just idag vaknade jag i min varma säng, regnet piskade utanför och jag bara kände TACK. Vad skönt att jag inte står på startlinjen. Hade jag varit där så hade jag tagit på mig våtdräkten och kört – och förmodligen haft en bra dag men här och nu kände jag bara att det är gudomligt skönt att vakna i min egen säng, äta frukost med barnen, jobba några timmar vid datorn och sedan springa en vända i skogen för att det doftar så himla härligt under och efter regn. Men jag vet att jag kommer stå på startlinjen igen. Och älska det.

Bjuder på mina två favoritminnen från ÖtillÖ: 


Första gången var med min kompis Ola. Han hade kört året innan. Jag var livrädd men tänkte att går det så går det. Lag Drutten och Krokodilen tog sig in i mål och på vägen lärde Ola mig allt om vilka svampar, lavar och rötter som jag ska äta. Och vi sjöng “brudar med små, små tuttar är ingenting att ha”

IMG_2402-3

Att få köra med syster Lisa 2013 – att få vara med om hur hon går från låg till hög och fullkomligen drar mig över den 2,1 mil långa löpningen på Ornö samtidigt som hon skriker “VI SKA IN I MÅL”

Här följer du livesändningen. Jag kommer ha det på vid sidan av jobbdatorn hela dagen.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

SWIMRUN – PRYLARNA

När jag fick frågan om jag vill gästa livesändningen för ÖtillÖ och prata om prylar så kände jag mig som en pensionär

Läs mer »

ÖTILLÖ FINAL 15

Jag och syster Lisa anmäler oss spontant till ÖtillÖ – Final 15. Dom sista 15 km av Ö till Ö. Kvällen innan

Läs mer »

SUUNTO SPARTAN ULTRA

Har testat en Suunto Spartan Ultra i drygt ett halvår. Fick låna den när jag skulle till Himalaya för att springa 100

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *