Search
Close this search box.

KANINCYKLING

170903_ansiksmal0013

Idag har jag levt som en kanin. Jag måste säga att livet som kanin är om än möjligt ännu roligare.

170903_ansiksmal0001

Orsaken till att jag plötsligt förvandlades till en kanin var att min systerdotter fyllde tre och kompis Katti ansiktsmålade alla som ville. Jag hängde med hundar, tigrar och ett gäng andra djur.

170903_ansiksmal0009

Just innan middag föreslog Ola en mountainbike runda och eftersom Utemagasinet har lånat en cykel till en plåtning lånade jag helt fräckt den. Och fi. fan. vad. kul.

Har förträngt att jag egentligen är en mountainbikecyklist i hjärtat. Jag älskar stigcykling. Är rädd när det blir för tekniskt men jag fullkomligen älskar sådana här stigar där jag kan flyta fram. Att jobba för att vara mjuk i rörelserna samtidigt som jag är bestämd och har fart så jag flyter över partier med rötter, stenar och diken. ÄLSKAR!!!! Alltså ÄLSKAR!!! Känslan när jag kommer ur en sväng som suger i magen, klarar av den, och det steniga partiet efter. Lukten av tall, blöt myr och björk. Och mjölksyran som kryper upp i låren när jag försöker hänga på Ola uppför en backe. Vill ha mer sådant i mitt liv!

170903_ansiksmal0010

Tyvärr inte min cykel men my goooood vad jag är sugen på den nu. Snälla tomten osv.

(Canyon, förlåt att jag lånade den utan att be om lov. Jag har tvättat den fin och gett den en massa kärlek) 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *