Sök
Stäng denna sökruta.

ÄLSKA CYKLING!

160901_solrosor20160901_0072

När jag jobbar hemma så brukar jag göra en lista på vad jag ska beta av för jobb innan jag får belöningsträna. Försöker ha så många punkter att jag beräknar vara klar till klockan 11:00. Dom bästaste belöningsträningarna är soliga cykelturer och lite regniga löpturer.

Igår cyklade jag och cirka femton minuter från var jag bor finns det ett solrosfält där du kan plocka solrosor och lägga (eller swisha) fem kronor per blomma – alla pengar går oavkortat till barncancerfonden. Så mycket härligt! Cykling! Solrosor! Människor som gör bra för andra! För att inte tala om Hakungebacken nerför. 

Igår var det ljumma vindar och ren cykellycka sådär så jag tänkte att Roslagshösten 17 september vore himla härligt. 72 eller 135 km. Jag tänker att jag och min älskade landsvägstysk skulle göra oss bra där. Och så vet jag att det brukar finnas varmkorv efter banan 🙂

Två frågor.
1. Roslagshösten. På eller av?
2. Belöningsträna – vad är din bästaste?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *