Sök
Stäng denna sökruta.

När du fastnar i en text … 

gothia-kris

En sak jag strävar efter när jag formger tidningar och böcker är att du som läsare ska fångas upp. Fastna för en bild, bildtext eller faktaruta och sedan börja läsa och bara måste läsa vidare. Ibland om ett ämne eller en plats du aldrig trodde skulle intressera dig …

Imorse hände det mig. Jag såg den här bilden och fullkomligen uppslukades av den här texten. Läs! Tack för bra reportage  och tack  för att du tog bilden!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

3 reaktioner på ”När du fastnar i en text … 

  1. Bra text tillsammans med hög igenkänningsfaktor (jag är i samma ålder och spelade också fotboll) gjorde detta till en magisk text.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *