Sök
Stäng denna sökruta.

FRIIDROTTSLÄGER I MORA

1704_mora_12

Jag har varit i Mora. Igen. Den här gången som friidrottsförälder. 10-åringen åkte för första gången på läger och ville att jag skulle följa med. Jag antar att det inte är så många gånger till jag är välkommen med och det fungerade med jobbet så jag rullade med. Hade inga förväntningar men är helt tagen av hur bra anordnat det var. Cirka 90 barn tränade löpning, häck, kast, stavhopp och och och och  … Dom badade, lekte och hade det bra i fyra dagar. När vi blir sittande på tåget i över sex timmar på grund av ett stopp och sedan får åka tillbaka till Mora vid tolv på natten, bo en natt på hotell och ta ett tåg nästa dag så är ingen negativ. Ledarna hanterade det fantastiskt. Jag bara säger TACK!

1704_mora_3

1704_mora_7

Stavhopp. En gren jag har respekt för! Men det finns något där som lockar …

1704_mora_6

Sista dagen tränade vi ihop. Fyra stationer.1704_mora_9

På lördagen var dom med på en orienteringstävling.

1704_mora_1

En extra natt i Mora. Inget vi drömde om men värre saker har hänt.

1704_mora_10

Jag vill hylla dig som ställer upp som ledare. I Mora. I Malmö. Borås och i resten av Sverige. Hurra för dig! Hurra för att du står där i ur och skur och ser till att Sveriges barn rör sig, får uppleva sport, gemenskap, hur det är jobbigt men så värt det att träna. Att kämpa. Att uppleva endorfinkicken efteråt. Det är något dom kommer ha med sig hela livet. 1704_mora_X

Jag packade med mig våtdräkten, tänkte jag skulle vara ensam om det. Men nej, det var säkert tio andra ledare och föräldrar som hade med sin. Följde med Eva till Kråkbergsbeachen … Uppfriskande och fint!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *