Sök
Stäng denna sökruta.

LÄNGSTA LÖPPASSET 2017!

170122_vigglopning20170122_0005

Hängde på ett gäng löpare från Åkersberga idag. 17,52 km stod det på min klocka när jag stoppade den två timmar senare och klev in på Viggbyholms cafe för att köpa en cappuccino. Längsta löpturen 2017. Tänker somna sjukt nöjd över att min kropp var glad och pigg i drygt 1,7 mil.

170122_vigglopning20170122_0014

En av favoritsträckorna har en låååååååååååååååååååång spång. 170122_vigglopning20170122_0012

Känner bara tack, tack, tack kroppen. Och tack, tack, tack för bra sällskap Kattis, Monique, Johanna, Tommy och Odd. 170122_vigglopning20170122_0015 (1)

Testade min nya löparryggsäck idag. Osprey Duro 6. Mer om den en annan dag – men jag gillar! Gillar löpryggsäck så fort jag ska ha med mig mer saker än bara nycklar och telefon (då använder jag flipbelt) Två saker jag kan säga direkt att jag ger fem av fem stjärnor i betyg för är vattenflaskorna. Två små mjuka – enkla att fylla, enkla att komma åt och dricka ur och enkla att rengöra. Tokgillar! Och den lilla fickan med dragkedja fram var också enkel att öppna i farten. Perfekt storlek för min telefon – och den vill jag komma åt om barnen ringer eller om jag bara mååååste ta en bild i farten. Och det får man under långpass. Så det så.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

En reaktion på ”LÄNGSTA LÖPPASSET 2017!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *