Sök
Stäng denna sökruta.

TIDSOMVÄNDARE

170109_NZ20170110_0073

Hemma igen. Fattar inte att dom här två bilderna är tagna för mindre än en vecka sedan. Huvudet är 12 timmar fel. Märkligt det här med tid. Att resa till Nya Zeeland tog två dagar om jag tittar i min kalender. Tillbaka – inte ens en dag. Sista flyget från Helsingfors tog ingen tid alls. Vi lyfte 16:10 och landade 16:10.

En minut kan kännas som ett dygn och som ingenting beroende på vad du gör.

NZ_South_170101_4285

Bilderna har Hans tagit. Kolla in hans instagramflöde här speciellt den på huset vi bodde i sista veckan. Hela Nya Zeelands resan var magisk och jag njöt av varenda sekund. Men jag är glad att jag vaknade (03:00) helt pirrig och glad över min vardag. Tänker ofta på det, att det är viktigt att skapa en vardag man gillar – annars blir livet en lång längtan.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Portugal

Några ord om en fantastisk vecka i Portugal. Jag har hållt yoga, crossfit, spinning och en föreläsning. Men framförallt haft härliga samtal med sköna människor.

Läs mer »

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL

16–23 Mars – vad gör du då? Hänger med mig och ett gäng favoritinstruktörer på träningsresa förstås! Tänk att få möta solen varje morgon genom att gå eller springa efter den milslånga stranden. Eller så rullar du ur sägen ner till morgonyogan (eller både och – min favoritkombo!) Tokträna eller totalvila – vilket du än behöver i mars.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *