Sök
Stäng denna sökruta.

OMG LANTTO I KLÄNNING

imgl6005

Me and my girls för en helg eller två sedan. Dom här två har jag jobbat med ett gäng år. Dom går aldrig ur tiden. Love. Love. Love them. Och att jobba med dom … tacksam är ordet. Har ALDRIG tyckt det har varit tråkigt att gå till jobbet – för det betyder att jag får skratta med dom. Och det är en av nycklarna, det spelar ingen roll vad som hänt runt oss eller hur mycket vi haft att göra – vi har alltid kunnat skratta åt skiten och sedan har vi tagit tag i det. Tillsammans.

Det var allt för ikväll. Over & out. Godnatt.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

SPRINGER I PALMA

ÄLSKAR TRÄNINGSRESOR! Alltså: Älskar. Älskar. Älskar! Den här veckan är jag med Springtime och Womens Health i Palma. Jag är ansvarig för

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *