Sök
Stäng denna sökruta.

VECKANS TRÄNING:

img_3099

Ska vi ta och börja träna på riktigt igen då? Det är så jobbigt att aldrig duscha – glömmer typ bort det när jag inte tränar regelbundet. Så om inte för något annat så är det dags att börja röra på sig för mina kollegor och familjs skull. Så om jag skriver ner veckans plan här så kan du väl påminna mig när det är dags att träna (läs duscha). Deal?

Måndag: Trainer. “Uppvärmning 20min med lite fartökningar -> 5*30 sek (kritisk intensitet, dvs markant bentrötthet sista 10 sek), kör låg kadens (intervallvila= distanspuls 3min) -> 3*6min (mycket ansträngande sista 2min ca 85-90%av maxpuls) -> 3*40 sek all out (vila 2min) med stark kontrollerad kropp.

Tisdag: Simcoach Anna har utlovat paddelmania till lunch.

Onsdag: Lunchlöpning med Springtime. Hoppas på härliga intervaller med Marie & co.

Torsdag: Styrka på lunchen. BOOOM liksom.

Fredag: Löpning. “Löpstyrka & Snabbhet. 20 min zon 2 -> 4*3 min backe Sum Critic duration (SCD) -> 20 min zon 2 -> 4*800 m at HCS state (2 min passiv vila)”

Lördag och söndag: Jag hoppas på blandad hopp och lek på cykel med Fredrik Ericsson.

Bilden har Hans Berggren tagit – det är under årets Laponia triathlon (Som jag precis såg  har 26 platser kvar 2017) Och ja jag ska vila – om inte det blir vila i helgen så blir det en lugn början på nästa vecka.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

2016 – TACK

Jag är mer för att blicka framåt än bakåt men har insett att det är bra att stanna till och känna tacksamhet.

Läs mer »

TRÄNAR RU NÅ?

– Hörrö Lanttolife, tränar du något nuförtiden? – Det kan du ge dig på! Mest styrka men lite löpning, simning, cykel och

Läs mer »

En reaktion på ”VECKANS TRÄNING:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *