Sök
Stäng denna sökruta.

VECKANS LISTA

161120_solbrannanlunch20161120_0054

Veckans jobb: Deadline. Deadline. Deadline för Womens Health.
Veckans oväntade: Roligt snack med en pensionär på tvärbanan som hann berätta att han ville bli läkare när han var liten, men han har istället suttit i fängelse i drygt 20 år och nu vill han importera elbilar. Älskar dom där tillfällena, när jag lägger ner telefonen och pratar med den mittemot – det är mer regel än undantag att jag blir serverad en skön historia.
Veckans godaste: Couscous royale med storfamiljen i Åkersberga.
Veckans träning: Simning med Coach Anna. Alltid veckans bästa lunch! Knäppt kul att ha hennes röst i öronen medan jag mal meter i polen. Fredagsfysen var en timme spänst med Anna-Lena = också en favorittimme den här veckan.
Veckans roligaste: Kaffe med min barndomsvän Susanne. 
Veckans drömma om: Dra runt i världen med Sussi och Hjördis. Och familjens resa till Nya Zeeland.
Veckans finaste: Min systerdotter som fluffade sin egen kudde, lyssnade när jag läste Bu och Bä och sedan somnade.
Veckans vettigaste: Läs!
Veckans känsla: Bubblig.
Den här personen fick mig glad: Alla som gett mig ett leende. Eller berättat något positivt eller personligt till mig.
Veckans vardagsglädje: Frukost med familjen och promenaden till skolan med 9-åringen. Det kommer ikapp mig att jag är lycklig. Att jag har en son som jag får gå till skolan med. Att stanna till och bygga en liten snögubbe – för att det är kul. Och vi hade tid till det. Och en annan dag fick jag gå med 12-åringen till tåget.
Veckans frukost: Gröt med blåbär och en näve nötter. Och kaffe. Såklart.
Veckans favoritplagg: Underställströja och världens mjukaste tajts.
Mitt senaste skickade mail: Beställt muggar. Några nya som jag längtar efter att se. 
Min senaste använda emoji: Den där med hjärtan till ögon.
Min senaste anteckning i telefonen: “Glesbygdskavaj 1961”
Min senaste lästa tidning: Senaste numret av Runners World.
Min senaste lyssnade låt på spotify: Run. Run. Run. Ä.L.S.K.A.R.

Bilden är från veckans krispigaste. Satt hemma vid datorn och fick ett sms “Just nu vid solbrännan” och en bild på Katti och hunden Bosse. Vi kastade in korv och kaffe i bilen och drog ner till vattnet och åt lunch i solen med några vänner. Fint!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

SOMMARKVÄLLAR

Kan vi enas om att dom här sommarkvällarna är för jädra härliga? Låt oss fortsätta såhär till augusti, september ungefär. Ok?

Läs mer »

FREDAGSFYS

Fredagsfys med favoriter. PT Anna-Lena bestämde vad Marie och jag skulle göra. Efter uppvärmning meddelade Anna-Lena att det här är planen: On

Läs mer »

En reaktion på ”VECKANS LISTA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *