Sök
Stäng denna sökruta.

VINN MUGG!

161126_muggar420161126_0113

Godmorgon! Jag kör en tävling fram till första december … kom på det bästa, roligaste eller klokaste som jag ska gravera på en mugg – så vinner du den. 

Jag är enväldig domare och meddelar vinnaren den första december. Du tävlar genom att följa Lanttodesign på Instagram och kommentera där eller så kommenterar du här:

Ps. Det går bra att beställa personliga muggar – bra att tänka på är att jag bara graverar i svart-vitt men har du en sådan ide så mejla sofie@lantto.se och kolla om det är möjligt.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Min mentor Göran

Säg hej till min mentor Göran. Han ifrågasätter och uppmuntrar men framförallt så diskuterar vi. Med drygt 20 år mer erfarenhet än mig kommer han med infallsvinklar jag inte tänkt på.

Läs mer »

Svenska brukshundklubben

Målgrupp människa & hund i allt från typsnittsval till mässkoncept.
Plan: Användbart och nutida men samtidigt långsiktigt och hållbart. 
Härligt teamwork med Cajsa Rännar. Tog fram nytt typsnitt, nya trycksaker och en helt ny mässmonter för Svenska Brukshundsklubben.

Läs mer »

13 reaktioner på ”VINN MUGG!

 1. Hej Sofie
  Jag hade tyckt att det vore coolt med mitt och min “swimrunkomis” lagnamn:-)

  Ubuntu (fritt översatt) I am because you are – you are because I am

  Användes av både Nelson Mandela och Desmond Toto…. (According to Ubuntu, there exists a common bond between us all and it is through this bond, through our interaction with our fellow human beings, that we discover our own human qualities)

  Ganska så fint och ganska så träffsäkert i swimrun-tävlingar men även i vardagen:-)
  Kram till dig och fantastiskt fina muggar!

 2. “Problemet med människohjulet är att även om man lyckas springa fortare än alla andra, så är man fortfarande bara en människa” Kan tolkas på alla dess vis, men väldigt sann om du frågar mig….

 3. Jag blir färdig sjuksköterska om bara sju veckor, vilket känns fantastiskt, läskigt, och utmanande. Jag vet att det kommer bli tufft, att jag kommer få kämpa, men göra det jag brinner för, hjälpa de som verkligen behöver det. Idag sa jag -ja, tack till jobb på en avdelningen med barn. Det kommer krävas en jäkla massa pannben och starka ben (bra som extra löpträning 😉 och en väldigt mycket mod. Och en egen mugg med citat av bästa Astrid: ”Ibland måste man göra saker man inte vågar, annars är man ingen människa utan bara en liten lort.”

  P.S Fick hem en mugg igår, älskar den!
  Och tack för att du bloggar, ger alltid energi.

 4. Mitt favoritcitat är kopplat till att jag både älskar att vandra i berg och cykla uppför branta vägar i varma länder 😉 Skulle sitta fint på en mugg tror jag!
  “Life is a climb, and the view is great!”

 5. Kom på två till, som är lite av familjedeviser hemma hos oss: “Vi kommer sällan först, men ofta sist” och “Det pappa inte kan laga är sönder och det mamma inte kan hitta är borta”.

 6. Åhhhh vilka underbara muggar! Har precis hittat din sida!

  Sladdar in och hoppas att jag har en chans i tävlingen!
  #nuärnu

  Det är så jag!
  kommer snart lägga en beställning men först hoppas jag på tur!

  Kram Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *