Sök
Stäng denna sökruta.

LANTTO TAR ÖVER SPRINGTIME!

runnersw-0011-a-040-a

 Springtimegroup – där jag jobbar – pratar vi mycket om att vi ska jobba över gränserna. Tillsammans. 360° tänk liksom. Jag jobbar som AD (formgivare) för Womens Health och Runners World Norge.

Den här månaden har jag som vanligt layoutat hela Womens Health och Runners World Norge men även fotat en del – som bilderna nedan från Höga Kusten Winter Classic. Men sedan har jag skrivit en text i Runner World Sverige om när jag och barnen körde Ångaloppet familj och som om inte det var nog så har jag fått in en lopprapport från Siljan runt i Bicycling.

WOMHEA-0005-A-039-A.pdf

Planerar snart ett övertagande av hela företaget. MOHAHAHAHAHAHAAAA …

bicy-0010-a-027-a

Kvar är Springtime travel – måste se till att få hänga på som ledare någonstans. Och det snart!

Nä, men på allvar. Stolt och glad över att jag få vara med i tre favorittidningar.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

PACKNING FÖR VANDRING

Här hittar du tipsen till en perfekt packad vandringsryggsäck. Från strategiskt placerade snacks i midjebältet till viktiga verktyg som kompass, karta, pannlampa och toalettpapper i det översta facket. Sovprylar, köksutrustning, dunjackor och regnkläder har sina egna dedikerade platser för enkel åtkomst under pauser.

Läs mer »

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

En reaktion på ”LANTTO TAR ÖVER SPRINGTIME!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *