Sök
Stäng denna sökruta.

IRONMAN KALMAR THE MOVIE


Jag är fortfarande sur för att Ironman Kalmar gav mig en punktering i present – precis när det var som roligast. Men jag erkänner jag blir glad av den här filmen och tänker jo jag ska nog göra en till eller två Ironmans. Men jag är inte anmäld till någon ännu. Fortfarande inne i min “tråka-ut-mig-och-vila-upp-mig-september”. Väntar på att kroppen och huvudet ska gå igång på något. Det kommer. Men inte ännu.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *