4 Comments

 1. Nipe
  11 May, 2016 @ 21:33

  Jag är också nyfiken på hur du kom igång att springa efter att varit på 90+. Eller överlag, hur du tar dig tillbaka efter en svacka.

  Reply

  • Sofie
   15 May, 2016 @ 19:58

   Jag kan skriva ett inlägg någon pigg dag men i korthet så började jag med att lära mig att simma, på den tiden tyckte jag att löpning var sjuuuuukt tråkigt. När jag sedan började springa så var konditionen på gång, och så sprang jag korta rundor, långsammare än det går att föreställa sig (tidigare sprang jag full fart i fem kilometer och var sedan helt slut och tyckte det var sjukt jobbigt och trist) helst i skogen. Skogen har betytt mycket för mig – att jag kan bege mig ut och springa lite, gå i uppförsbackarna.
   Ibland slår jag igång en podcast eller ljudbok jag är intresserad av och då kan jag springa hur långt som helst.
   Efter att jag hoppat ner från en två-metersvägg och skadat knäet så fick jag trappa upp såhär:
   http://lanttolife.se/2014/05/runlimitless/

   Svacka. För att börja ta mig tillbaka till en vardag jag gillar så börjar jag med att planera upp veckan – allt från familjen till roliga saker, träning mm. Brukar försöka se till att få in träningsdejter med sköna vänner. Tex- att veta att syster väntar där i poolen gör att jag tar mig iväg på morgonen … 
   Men mer en annan dag när jag inte håller på att somna framför datorn.

   Reply

 2. Ullis
  15 May, 2016 @ 19:36

  Jag är fortfarande en gnutta hög av föreläsningen Sofie! Ni var så bra!
  Jag var i Stockholm, hade gärna pratat Ironman och Swimrun, men det blev aldrig av.
  Och jag är dessutom lite nyfiken på vad du tycker om canyon som cykel?
  för visst har du väl fortfarande en canyon?
  Beställde du från hemsidan?

  Reply

  • Sofie
   15 May, 2016 @ 19:48

   TACK! Kul att du kom! Och glad jag blir att du gillade oss <3
   Kan säga från hjärtat att jag ÄLSKAR mina två Canyon. (Speedmax och Aeroad)
   Min första kollade jag på nätet och så ringde jag det svenska numret (verkstad/service i Bålsta) och fick svar på mina frågor (storlek/vilken jag skulle ha mm. mm. mm … )
   Är du sugen – beställ på hemsidan, men ring eller mejla Canyon om du har frågor. Och självklart är det bara att fråga på om du undrar något du tror att jag kan svara på.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.