Sök
Stäng denna sökruta.

UTEHELG

Förra helgen var det äääääntligen dags för Utehelg med Utemagasinet. Paddling, Mountainbike, föreläsningar, yoga, traillöpning, SUP, Utemat, Bushcraft, kajakfiske och och och …

Elis och Atle kom och testade naturparkour, SUP men bäst av allt var att tälta och cykla mountainbike …(Nu tycker Elis att det är fullt rimligt att han ska få en ny cykel …)

Kompis Sven kom ut en vända och paddlade och cyklade med oss.

En av mina bästa timmar under helgen var Annelie Pompes yoga. Hon berättade att hon med hjälp av bland annat yoga gått från 3,6 liters lungvolym till 5,5 liter. Intressant!

På fredag föreläste Lisa och jag om swimrun. Det är alltid kul att höra vad människor tar med sig från en föreläsning. Citat från Sofia Bursjöö (som jag med tillåtelse har snott bilden av) “Systrarna Lantto föreläste om att gå i mål, och att inte göra det, på swimruntävlingen ö till ö. Intressant och roligt. Regeln “det är inte tillåtet att tacka nej när den andra erbjuder energi att stoppa i sig” är en bra regel i tävlingssammanhang när man tävlar i lag, oftast märker man som lagkompis först att energin gån ner hos kompisen.

Och ja, vi föreläste i våra allra finaste kläder. Swimrunkläderna. Här står Lisa innan föreläsningen och visar hur hon skrivit upp distanserna för ÖtillÖ på ärmarna.

Jag säger bara tusen tack till Sanna som är eventansvarig för Utehelg. Du är grym, tack, tack, tack för bra helg! Kan inte låta bli att börja längta efter Utefest 7–9 september redan nu!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

PACKNING FÖR VANDRING

Här hittar du tipsen till en perfekt packad vandringsryggsäck. Från strategiskt placerade snacks i midjebältet till viktiga verktyg som kompass, karta, pannlampa och toalettpapper i det översta facket. Sovprylar, köksutrustning, dunjackor och regnkläder har sina egna dedikerade platser för enkel åtkomst under pauser.

Läs mer »

Prylen: kängan Mira

Vi träffades när jag letade efter sällskap till Patagonien. Det var kärlek vid första ögonkastet. Testade några andra men de var antingen

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *