MALMÖ! GÖTEBORG!

gruppbild sthlm

Igår höll jag första föreläsningen av tre den här veckan. Jag älskar att föreläsa! Eller snarare älskar jag att se blickar glöda, leenden smyga fram och drömmar födas.

Och när jag får det bekräftat efteråt = lycka. När du kommer fram och berättar vad just du gick igång på. Igår var det allt från glädjen över att springa i skogen utan klocka, fallskärmshoppning, viktigt på riktigt, stress, triathlon, till frågor om hur jag kom igång med löpningen efter att ha vägt 90+.

Sedan lyssnade jag på Evy Palm och Shahrzad. Fantastiska brudar! Så glad att få vara förband åt dom!

Bor du i Malmö så kom ikväll! Bor du i Göteborg – kom imorgon! Bra föreläsningar, träning om du vill, något att äta och dricka och goodiebag med bland annat en sporttrosa från Craft. Och det som gjorde mig glatt överraskad – varje kväll lottar vi ut en resa med Springtime, ett helt löparkit från Craft, årskort på Nordic Wellness, presentkort på Intersport och ett gäng starter till Tjejmilen. Är du där kan du vinna. Fatta vinstchansen! Jag vill ta på en peruk och vara med (får inte eftersom jag är med som föreläsare…)

Malmö 10 maj klickar här!
Göteborg 11 maj klicka här!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

UTEHELG

Förra helgen var det äääääntligen dags för Utehelg med Utemagasinet. Paddling, Mountainbike, föreläsningar, yoga, traillöpning, SUP, Utemat, Bushcraft, kajakfiske och och och

Läs mer »

4 reaktioner på ”MALMÖ! GÖTEBORG!

 1. Jag är också nyfiken på hur du kom igång att springa efter att varit på 90+. Eller överlag, hur du tar dig tillbaka efter en svacka.

  1. Jag kan skriva ett inlägg någon pigg dag men i korthet så började jag med att lära mig att simma, på den tiden tyckte jag att löpning var sjuuuuukt tråkigt. När jag sedan började springa så var konditionen på gång, och så sprang jag korta rundor, långsammare än det går att föreställa sig (tidigare sprang jag full fart i fem kilometer och var sedan helt slut och tyckte det var sjukt jobbigt och trist) helst i skogen. Skogen har betytt mycket för mig – att jag kan bege mig ut och springa lite, gå i uppförsbackarna.
   Ibland slår jag igång en podcast eller ljudbok jag är intresserad av och då kan jag springa hur långt som helst.
   Efter att jag hoppat ner från en två-metersvägg och skadat knäet så fick jag trappa upp såhär:
   https://lanttolife.se/2014/05/runlimitless/

   Svacka. För att börja ta mig tillbaka till en vardag jag gillar så börjar jag med att planera upp veckan – allt från familjen till roliga saker, träning mm. Brukar försöka se till att få in träningsdejter med sköna vänner. Tex- att veta att syster väntar där i poolen gör att jag tar mig iväg på morgonen … 
   Men mer en annan dag när jag inte håller på att somna framför datorn.

 2. Jag är fortfarande en gnutta hög av föreläsningen Sofie! Ni var så bra!
  Jag var i Stockholm, hade gärna pratat Ironman och Swimrun, men det blev aldrig av.
  Och jag är dessutom lite nyfiken på vad du tycker om canyon som cykel?
  för visst har du väl fortfarande en canyon?
  Beställde du från hemsidan?

  1. TACK! Kul att du kom! Och glad jag blir att du gillade oss <3
   Kan säga från hjärtat att jag ÄLSKAR mina två Canyon. (Speedmax och Aeroad)
   Min första kollade jag på nätet och så ringde jag det svenska numret (verkstad/service i Bålsta) och fick svar på mina frågor (storlek/vilken jag skulle ha mm. mm. mm … )
   Är du sugen – beställ på hemsidan, men ring eller mejla Canyon om du har frågor. Och självklart är det bara att fråga på om du undrar något du tror att jag kan svara på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *