Sök
Stäng denna sökruta.

SÅ LAGAR DU PUNKA

160529_are20160531_0251

Hinner med en av mina 5*6 min intervaller innan den där känslan. Känslan av ett tomt däck. Punka. Djupt andetag och så tänker jag att jag har det inte dåligt. Solen lyser och jag har egentligen inte bråttom. Hellre nu än på tävling.

Inför min första Ironman var just punktering en stor nervös-grej.
TÄNK OM JAG FÅR PUNKTERING.
Ja, tänk om.
Jag gjorde som jag gör med allt som gör mig nervös. Funderar och övar (om det är möjligt) på hur jag ska agera så jag inte är nervös för just det.

Jag har kommit till min cykel på tävlingsdagen och haft ett tomt däck – utan att bli stressad. Bara löst det och kört. Och jag älskar känslan … att kunna ta hand om mig själv. Och min cykel. Men helst vill jag bara att allt ska funka. Hela tiden. Amen.

Gårdagens punktering var jag lite extra nöjd med att den gick smidigt att laga. Bakhjulet. Högprofilhjul som känns lite ömtåliga och med förlängningsventiler. Men det gick det med. Skönt då vet jag det.

Punkalagningsfilm. Dom till och med går igenom hur du gör om du lagar slangen (erkänner – jag byter alltid till en ny…)

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *