Sök
Stäng denna sökruta.

VINN CYKELKURBITSARMBAND

Bike_Juvel_160410_056

Jag har gjort ett cykelkurbitsarmband. ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR DET! När jag ska på fest tycker jag om att det inte är vilket armband som helst, det är cykling, kurbits och lite horn på det. Det är några vänner som startat ett företag där du kan designa dina egna smycken – kolla här!

Jag har fått ett extra i mässing (som på bilden överst) som jag tävlar ut tillsammans med Bicycling. Så känner du ÅH JAG MÅSTE HA ETT eller JAG VET EN SOM MÅSTE FÅ ETT så tycker jag du ska gå in på Bicyclings instagram och tävla. #Tagga den (eller dig själv) som du tycker armbandet skulle passa och berätta när du/hen ska ha det så är du med och tävlar om ett i mässing (som på bilden högst upp)

Bike_Juvel_160410_230 Ps. Vill du inte tävla men du vill vara cykelsnygg på fest eller när du går till jobbet så kan du beställa ett armband med min designdå tar du den här genvägen. Använder du koden Lanttolife så får du 10% rabatt. Finns i silver och mässing (som den överst)

Foto: Hans Berggren.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Min mentor Göran

Säg hej till min mentor Göran. Han ifrågasätter och uppmuntrar men framförallt så diskuterar vi. Med drygt 20 år mer erfarenhet än mig kommer han med infallsvinklar jag inte tänkt på.

Läs mer »

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

2 reaktioner på ”VINN CYKELKURBITSARMBAND

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *