VINN CYKELKURBITSARMBAND

Bike_Juvel_160410_056

Jag har gjort ett cykelkurbitsarmband. ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR DET! När jag ska på fest tycker jag om att det inte är vilket armband som helst, det är cykling, kurbits och lite horn på det. Det är några vänner som startat ett företag där du kan designa dina egna smycken – kolla här!

Jag har fått ett extra i mässing (som på bilden överst) som jag tävlar ut tillsammans med Bicycling. Så känner du ÅH JAG MÅSTE HA ETT eller JAG VET EN SOM MÅSTE FÅ ETT så tycker jag du ska gå in på Bicyclings instagram och tävla. #Tagga den (eller dig själv) som du tycker armbandet skulle passa och berätta när du/hen ska ha det så är du med och tävlar om ett i mässing (som på bilden högst upp)

Bike_Juvel_160410_230 Ps. Vill du inte tävla men du vill vara cykelsnygg på fest eller när du går till jobbet så kan du beställa ett armband med min designdå tar du den här genvägen. Använder du koden Lanttolife så får du 10% rabatt. Finns i silver och mässing (som den överst)

Foto: Hans Berggren.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

ISTÄLLET FÖR IRONMAN

Jag gjorde slut med Ironman häromdagen (läs mer här!) och fick flera meddelanden om att triathlon är mycket större än Ironman och

Läs mer »

SKIDA MED UTE 2023

Skida med Ute. 28-30 januari. Instruktörer är Anna Olsson, Johan Olsson, Sanna Peterson Hallberg och jag. Ett riktigt bra längdskidläger med guldkant. Guldkant i

Läs mer »

2 reaktioner på ”VINN CYKELKURBITSARMBAND

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *