Sök
Stäng denna sökruta.

Workout Åre

150530_WOA0005

Workout Åre – det mysigaste konventet varje år! Maj utan Åre skulle inte kännas lika bra så det verkar som redaktionen flyttar norrut för en helg. 27–29 maj.

Det jag älskar förutom att jag får andas lite norrlandsluft (även om vi fortfarande bara är 1/2 vägs hem till mitt Lappland) att några av Sveriges bästa instruktörer är under samma tak. Jag kan blanda yoga, crossfit, löpning, crawlteknik, spinning, AfHo, SOMA och  föreläsningar med några pass utomhus. Nu hann jag inte boka någon Fatbike långtur men du kan lita på att jag kommer stå vid disken och norpa en biljett så fort någon blir för trött för att köra. För så har det varit varje år, det kan se fullbokat ut på schemat men väl där så finns det alltid plats så man kan byta till sig några favoritpass.

Boka du med! Eller har du redan gjort det?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

SPRINGER I PALMA

ÄLSKAR TRÄNINGSRESOR! Alltså: Älskar. Älskar. Älskar! Den här veckan är jag med Springtime och Womens Health i Palma. Jag är ansvarig för

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *