Sök
Stäng denna sökruta.

URBAN RIDE

160314_URBNRIDES0016

Lunchträningen idag var på Urban Ride. Nyöppnad spinningstudio i Stockholm. Man kan säga att SoulCycle har kommit till Sverige. Även om det inte är min slags cykling så känner ÄNTLIGEN!

160314_URBNRIDES0007

Älskar känslan av lyx – lyx att få låna ett par cykelskor, att det finns öronproppar, hårsnoddar, handdukar och duschgrejer så du inte behöver släpa med dig.

160314_URBNRIDES0011

Älskar inredningen!

160314_URBNRIDES0022

Älskar min kollega Anna-Lena!

Varför säger jag att det inte är min slags cykling? Jo, för att du står nästan hela passet. Det är väldigt mycket armhävningar mot styret och mitt i är det ett inslag med 1000 olika hantelövningar. Men det är kul! Det är party på cykeln och jag tycker du ska testa!

I Stockholm? Boka ett pass här (första är gratis) och bilda dig en egen uppfattning. Tråkigt kommer du inte att ha! 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

7 reaktioner på ”URBAN RIDE

  1. men KUL ju. i alla fall på fredagar och alla andra dagar man vill ska vara lite festligare. jag gillar sådan här träning som ett andrum som bryter av all annan träning som ska ha ett syfte att man ska bli bättre. detta är något annat, och soul cycle är skoj. 😀

    1. Håller helt med! Man får inte tänka cykling – det är något annat. Fredagsfest liksom. Hojta om du vill ta en fredagsdejt där 🙂

  2. Fräscht och skojigt. Älskar också att de har tänkt till på viktiga detaljer som hårtofsar, det är ju det värsta som finns om man missat att ta med eller en går sönder. Men jag tror som du att det inte är ett pass för mig, inte så cykelbetonat. Men säkert ett skoj avbrott!

  3. Måste testas! Bara för att de finns 🙂 Träningsfest är ett kul avbrott. Måste hitta sällskap för träningsfest kräver sällskap 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *