Sök
Stäng denna sökruta.

ÄLSKA – HATA – PASSET

160204_hacksta0005

Varje vecka kör jag det här passet. Det ger mig mest ångest men också mest pirr i magen och mest tillfredsställelse efteråt. CoachCalle kallar det “Löpstyrka & Snabbhet”
-> Jag börjar med 20 min zon 2 (rätt lugn löpning)
-> 6*3 min backe Sum Critic duration (jag ska ta mig lika högt upp i backen varje gång och sedan tassar jag avslappnat ner…)
-> 20 min zon 2 (alltså rätt lugnt igen)
-> 4*800 m at HCS state (2 min passiv vila mellan) (Ska springa just lite saktare än mitt max. Calle beskrev det som att jag ska tänka att jag springer och håller farten åt en kompis som är precis lite långsammare än mig)
-> 
Hemjogg. 

Det är så knäppt jobbigt att springa tre minuter backe och jag varierar mellan att peppa mig själv genom att tänka på hur satans glad jag är över att jag är frisk och kan springa och tänka att just här och nu har jag det inte hemskt – jag kan faktiskt ta ett steg och ett steg till… Däremellan tänker jag på hur sjukt tunga mina ben är och hur små mina lungor känns.

Efteråt: trött men lycklig!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

En reaktion på ”ÄLSKA – HATA – PASSET

  1. Hej Sofie!
    Vill tacka för sysselsättningen häromkvällen. Hittade ditt blogginlägg via en bloggportal och fastnade hela kvällen i att läsa alla dina race-reports och senaste årets inlägg.
    Du skriver väldigt intressant och jag tycker väldigt mycket om hur positiv du är. Försöker själv att se det bästa i situationer jag hamnar i och upplever att det underlättar utmaningarna man har framför sig.
    Har själv bara kört en sprint i triathlon men 2016 ska jag göra 1-2 olympiska och 1-2 sprints. Steget till Iron Man är nog lite väl långt för mig närmaste året men intresset har verkligen ökat i samband med att jag hittade din blogg.

    Lycka till med allt framöver och tack för en rolig och bra blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *