Search
Close this search box.

Lär dig spanska rekordsnabbt

150403_mallorca0053b

Just nu går jag spanskakurs på medborgarskolan, och efter att ha lyssnat på Mattias Ribbings pod “Lär dig nya språk rekordsnabbt” så har jag också sett spanska filmer, lyssnat på spansk musik och försökt gå igenom ord i “Frequency spanish dictionary” och gjort ordbilder. (Alltså se en bild till ordet och sedan lägga på en till bild som låter som ordet så jag lätt kommer ihåg det…) 

Det går väl sådär med min spanska men jag ser målet klart framför mig. Jag vill inte bara kunna beställa kaffe på spanska, jag vill kunna prata några fraser när jag åker till spansktalande länder i vår.

IMG_6154

Resa ett är med Womens Health. 19–26 mars. Det är en vecka i Palma med några favorittränare.

Så här beskriver chefredaktör Marie resan:
Tänk yoga i soluppgången, smart löpning och gruppträning med proffsiga instruktörer. Och vad sägs om fräsch mat, strandhäng, roof-top-barer, shopping och äventyr? Häng med hälsomagasinet Women’s Health till Palma i vår – en resa du inte vill missa!

Den här resan ger dig en ordentlig kickstart, med riktigt bra träning varje morgon och eftermiddag – och gott om tid att chilla på stranden och utforska naturen kring Palma. Vi har dessutom planerat en rad spännande äventyr, visst vill du också testa klippklättring, kajakpaddling och grottkrypning? För din skull har vi dragit ihop ett knippe ytterst proffsiga ledare, som kommer att göra allt för att du ska trivas. Direkt från Los Angeles kommer personliga tränaren och fysfenomenet Tanja Djelevic, specialist på funktionell styrketräning och livsstilsförändringar. Vi har gruppträningsproffset Maria Olofsson, som bland annat jobbar med Nike Training Club och sin egen balettfys-klass Barre Move.

mallorca morgonyoga

För dig som vill komma igång eller uppgradera din löpning under veckan har vi bästa löpcoacherna Jenny Sunding och Magnus Hagström på plats. Och – sist men inte minst – Women’s Health-redaktionens egen yogi/triathlet Sofie Lantto och crossfit-coach Anna-Lena Petterson.

Så läs mer och boka här!

150402_mallorca0002

Resa två är med Camp Mallorca. Påskcykling på dom bästa av vägar. Det härliga med den här resan förutom att Mallorca är en av dom bästa ställena att cykla på är att hela familjen hänger på. Kidsen hänger med barngruppen några timmar när vi cyklar. Förra året var det M och E som redan där och då sa VI MÅSTE ÅKA NÄSTA ÅR OCKSÅ! Den äldre var iväg på Crossfit i Palma med sitt gäng, yogade, körde triathlon allt med en stor dos glädje och glass. Den yngre tränade lite men valde mest lek och var nöjd med det.

150410_sacalobra0033

Läs gärna om drömdagarna från i våras här. Det är mina favoritcykelrundor och sedan är det bara att backa dag för dag för Mallorcainspiration.

Vore vansinnigt roligt om just du hängde på!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Portugal

Några ord om en fantastisk vecka i Portugal. Jag har hållt yoga, crossfit, spinning och en föreläsning. Men framförallt haft härliga samtal med sköna människor.

Läs mer »

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL

16–23 Mars – vad gör du då? Hänger med mig och ett gäng favoritinstruktörer på träningsresa förstås! Tänk att få möta solen varje morgon genom att gå eller springa efter den milslånga stranden. Eller så rullar du ur sägen ner till morgonyogan (eller både och – min favoritkombo!) Tokträna eller totalvila – vilket du än behöver i mars.

Läs mer »

3 reaktioner på ”Lär dig spanska rekordsnabbt

  1. Overkligt, men jag hänger på! Följt detta några år på avstånd men nu så blir det Camp Mallorca ??????????????? Vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *