Sök
Stäng denna sökruta.

SNABBA FÖTTER

151201_kenth0007

05:33 PIP PIP. PIIIIIIIIP. Jag vill inte gå upp men så fort jag stängt av klockan så tänker jag på syster och Snabba fötter Kenth som väntar på mig.  Vi ska springa och prata löpning. Att jag inte skulle ta mig upp ur sängen finns inte. Det är som att dra av ett plåster. Snabbt är det bästa!

151201_kenth0019

VI har pratat om att springa ihop sedan i somras men är inte den ena här så är den andra där. Men plötsligt händer det och vi sågs 07:00 för en morgonrunda. Vi pratade om all världens löpcoacher och vad som gör just dom så bra. Och dåliga.

Och så drillade Kenth Lisa och mig. Kul att få ta del av Kenths idéer. Idag valde han fokus  ben och vi fick öva på att hitta ett effektivt löpsteg.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *