Search
Close this search box.

TRAINING CAMP STOCKHOLM

Image of sport woman jumping

27-29 november är det Training Camp Stockholm. Tre dagar med träning och föreläsningar. Löpning. Styrka. Kampsport. Dans. Yoga.
Och wop wop en föreläsning med mig!

På lördagen har Womens Health, tidningen jag jobbar med valt ut pass och föreläsningar som vi tycker är extra bra. Bland annat så ska jag föreläsa. “Mål, motivation och hur fan får du tid?” har jag kallat min timme. Det vi ska göra är en Ironman på en timme där vi stannar till och pratar om vad jag tar med mig från tävling till verkliga livet och vad som är viktigt på riktigt. Men jag delar också med mig av mina bästaste tips för att få tid till det jag vill och lugn i vardagen.

Passen Womens Health valt ut är 
8.30-9.30 Soma Move Cecilia Gustafsson
Holistisk fysträning, atletisk och tuff, men mjuk och rund! Syftet är att använda kroppen som en enhet i så hela och långa muskel/bindvävskedjor som möjligt i funktionella anatomiska rörelser. Förvänta dig maffig musik, nya spännande övningar i flödande mönster, svett och lekfullhet! Sker barfota på yogamatta, utan redskap. Resultatet blir styrka och spänst i kroppen, förmåga till koordination och rörlighet. Passar dig som gillar träning som “känns” och som tycker om att också utmanas i lite rörlighetsförmåga. Optimal för dig som vill få förnyelse i din träning.

9.30-10.30 Föreläsning Mat & Mindset Cecilia Duberg och Kristina Andersson
Hur kan positiva tankar ha samma effekt som broccoli? Kost och mental träning har aldrig varit hetare. Ofta belyses dessa kraftkällor var för sig trots att de är tätt sammankopplade.Den här föreläsningen ger dig en unik inblick i hur mat och mindset hänger ihop och påverkar din hälsa. Varför blir vi lugna av mat? Hur kan vi maten skapa stress i kroppen? Varför är sömnen så viktig för vikten, hälsan och aptiten? Hur kan tankarna påverka mitt sockersug och vad har dopamin med självförtroende att göra? Kom och lär dig mer om NÄRING – för både kropp och själ.

11.00-12.00 Jive Explosion Annika Sjöö
Energifylld dansklass uppbyggd på steg ifrån dansstilen Jive! Fokus ligger på träningseffekten och glädjen i dansen. Dansa loss till härlig Jivemusik samtidigt som du tränar och svettas ordentligt! Du behöver ingen partner utan dansar själv.

14.30-15.30 Föreläsning Mål, motivation och hur fan får du tid? Sofie Lantto
Sofie Lantto berättar inspirerande om hur hon blev helt såld på långdistanstriathlon – och hur hon får sin vardag att fungera med heltidsjobb, familj och fler träningstimmar än de flesta vågar drömma om. Hon tar med dig på en Ironman. Från start till mål på en timme.
Hur hittar du inspirationen, motivationen, drivet och tiden? För att inte tala om balansen i livet. Livet där man vaknar med ett leende för att man har något roligt på gång. Det ska vi prata om. Det och exakt hur du gör för att fixa en Ironman. Redan i år om det är det du vill. Men vill du inte det så förstår Sofie, det var inget hon ville under sina 35 första år. Då tyckte hon löpning var det tråkigaste man kunde göra när man har en timme över. Du får handfasta tips på hur du får en effektivare och lugnare vardag. Du lämnar föreläsningen med en handlingsplan och känslan av att allt är möjligt.

16.00-17.00 Stark och snabb-parträning Anna-Lena Petterson och Jenny Sunding
Det är dags att ladda kroppen för vårens utmaningar i löpspåret! Under en timme kommer vi att varva ren löpstyrka med högintensiv styrketräning i par tillsammans med Jenny Sunding, löpcoach, och Anna-Lena Petterson, personlig tränare. Vi garanterar en svettig och rolig timme som kommer att göra dig både starkare och snabbare.

17.00-18.00 Soma Mind Cecilia Gustafsson
Vår nutid är ofta i avsaknad av tillbakadragande och avskalade intryck. Vi lever i ett samhälle som premierar prestation, att synas och höras, vara aktiv och utåtriktad. Men om vi inte “hämtar hem” då och då, tar stressen över. Yin och yang behöver varandra och vårt återhämtningskoncept Soma Mind, är en koncentrerad form av återhämtning med övningar som balanserar vår energi. Inte ovanligt att man efter bara en gång känner sig frälst. Känslan är ofta lugn, glad, samlad, mer fräsch i cellerna. Övningarna är enkla, effektiva och säkra.

Om inte passen vi valt ut lockar så kanske du är sugen på att springa med Anders Szalkai, bli stark med Mårten Nylén och Martin Lidberg, fightas med Jörgen Kruth och Rickard Nordstrand, dansa med Tobias Karlsson eller yoga med Malin Berghagen. Eller föreläsningar med Mia Törnblom, Blossom, Pär Johansson, Kristina Andersson, Ari Riabacke, Mikael Nygren och Oscar Jöback. Du bokar en, två eller tre dagar och blandar träning och föreläsning som du gillar. Här finns hela schemat – med allt du kan välja mellan. 

Läs mer och boka här! Skriv rabattkod WH så får du 250 kronor rabatt på priset, då betalar du 995 kronor mot ordinarie 1 245 för en heldag. Men du kan också välja tre pass/föreläsningar och för 595:– (skriv in kod springtime)

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

2 reaktioner på ”TRAINING CAMP STOCKHOLM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *