Sök
Stäng denna sökruta.

CYKELKURBITS – ÅRETS JULKLAPP

Bike_Rickard_Mallis_150409_065

WOHOOO! Så himla kul. Nu finns några få Cykelkurbitskit att köpa. Är du det minsta intresserad så skulle jag klicka här nu, direkt, på en gång och köpa det du är sugen på, för det finns bara några få plagg av varje storlek.

För mig är det superpirrigt – för fram till idag har jag vetat EXAKT vilka som äger ett cykelkurbitskit. Dom som personligen fått ett av mig. Nu får vi se om det finns någon annan som vill ha ett kit. Om du köper – lova skicka en bild eller #cykelkurbits om du lägger upp en bild. Jag kommer hålla koll!

Bike_Abisko_150621_120

I grunden är det en ren svart-vit kollektion med mitt cykelkurbitsmönster. Men det finns armvärmare och kepsar i fyra olika färger. Matcha. Eller inte. Köp två färger på armvärmarna och ge en rosa och en röd i julklapp till kompisen.

Vill du läsa mer om kollektionen – klicka här!
Och vill du se några personer i kläderna så kolla in Lina i sina rosa här. Henrik Öijer här.  MaratonPetra i sina svarta här. The TheSuperJudge här. Lisa i blått här. Niklas i rött här. Glenn i sin svarta keps här! Här kan du kolla in när Elna rockar sitt svarta cykelkurbitskit. 

Hoppas du gillar! KOM Å KÖP! Cykelkurbits – årets julklapp! 

Bike_Rickard_Mallis_150409_353Foto: Hans Berggren. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

5 reaktioner på ”CYKELKURBITS – ÅRETS JULKLAPP

  1. Tjoho, äntligen!! Chansar på att det är en tight kollektion storleksmässigt. Har dragit iväg en beställning och ser verkligen fram emot att få nöta vägarna i Norrland iklädd kurbitsarna:)

    1. KUL! Det är det! En tajt kollektion alltså.
      Hoppas dom sitter precis som du vill ha dom så du bara KABOOOM blir dubbelt så snabb och snygg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *