Sök
Stäng denna sökruta.

NYSTART OCH SIMPASS

IMG_7467Älskar känslan av att starta upp ett nytt projekt. (Eller ja, jag älskar att avsluta projekt också.) Imorgon känns som uppstarten för säsong 2016. Mer om det imorgon. Idag simmade jag med min klubb. TTTerrible Tuesdays.

Värmde upp 200 m och sedan var det en serie på 2 gånger a (500 meter+250 meter+150 meter+50 meter)
10*100 meter arm (Alltså med plattor på händerna eller någon annan teknikövning)
Avslutade med 200 meter avsim.

Bilden är på syster. Hon har varit hemma i helgen. Hemma i Lappland. Avundsjuk! Dagens tips är hennes inlägg om London. Hon sprang med guide och har länkat till allt från bästa utsikten, bästa Afternoon Tea till bästa poolen. Läs! 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lappland I love you.

Jag älskar riktig vinter. Upptäckte att jag hade några dagar där jag kunde ta med mig jobbet och åka norrut. (Klart jag

Läs mer »

LÖPNING LÅNGPASS

Bästa långpassen sker enligt mig från punkt A till punkt B med bra sällskap. Igår tog syster och jag tåget från Åkersberga

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *