Sök
Stäng denna sökruta.

SIMBOOST

Det fanns en tid lördagmorgon var helig. (Finns 100 inlägg från simlördagar. Som här. Eller här. Eller här.) Då klev gourmettriathleterna upp tidigt och vallfärdade till Vårbygårds simhall för att lyssna på The Rainman of Swimming. Mikael Rosen.

I helgen så kör han Camp of Darkness. Tolv timmar simning fördelat på två dagar. Imorse simmade vi två timmar. 12–14 var nästa pass och nu ska jag få i mig lite middag och åka på det sista för idag 20–22. Efter den sedvanliga “fyvadjaghatarattfrysaförsta25m” så njöt jag. Har saknat det. Har saknat att få rejäl feed-back. Inget lull-lull utan bara du gör såhär – gör såhär istället. Punkt. Så gör jag det och blir snabbare.

Överst några övningar han visade idag och tycker är bra för simmare.

Ps. Är du i Stockholm? Gillar simma? Och har tid över imorgon? Hör av dig till Micke och kör ett drop-in pass. Han sa att det funkar på flera av passen.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

En reaktion på ”SIMBOOST

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *