Sök
Stäng denna sökruta.

ANNA-LENAS HINDERBANA

IMG_5371

Det började med det här styrkepasset inför Rockman. När vi skrattande insåg att vi skulle vinna damklassen på Rockman så sa vi att vi måste lägga upp en bild på Facebook och tacka Anna-Lena.

När nu Rockman gick bra så vågar vi inte chansa – så vi har kört styrka med Anna-Lena inför Ö till Ö. I fredags körde vi uppvärmning, en styrkecirkel och så avslutade vi med 15 minuter av cirkeln du kan se på filmen. Sjukt kul. Sjukt jobbigt.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *