Search
Close this search box.

DRÖMDAG

150822_mistymorningyoga0007

Om jag skapar en drömdag så kan den se ut såhär. Smyger upp innan familjen vaknat, tar på mina flip-flops och cyklar ner på min skrotcykel till stranden. Idag dimma så det känns magiskt. Simmar en runda och avslutar med att ligga på rygg, andas och tänka på vad som är bra och vad jag drömmer om närmaste tiden.150822_mistymorningyoga0034

Byter om och går 100 meter upp till beachyogan. Sista för den här sommaren.
Bad att få ta en bild på några av tjejerna som gick ner till stranden efteråt. 150822_mistymorningyoga0050

Hem. Frukost och sedan långpass löpning med syster. Långpass från A till B. Anders släpper av oss vid blå leden vid Bogesund och vi springer mot Åkersberga.

IMG_5127  IMG_5085

Obligatorisk fotopaus vid pusshuset. IMG_5081

Ful skylt men jag lägger in den så jag kan gå in och kolla när jag glömmer bort distanserna. Jag älskar blå leden. Ett bra långpass är att ta sig till Vaxholm (det går buss från Stockholm) springa till Rydbo och ta tåget hem. Eller så fortsätter du till Domarudden och  bastar.

Hemma just efter lunch. Badat med barnen, ätit middag och planerat upp morgondagen med syster. Imorgon är det triathlonfest hela dagen!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

2 reaktioner på ”DRÖMDAG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *