Sök
Stäng denna sökruta.

Áhkká

ells_0136404

Áhkká betyder ”den gamla damen” på samiska. Det är ett fjäll i mina hemtrakter. Àhkká är också ett varumärke, idag började jag dagen med frukost och presentation av deras nya kollektion. Blir glad över ett friluftsmärke som vill att det ska vara tillgängligt för alla. Bra priser men också storlekar från barn upp till storlek 60. Vet att det inte är helt enkelt att hitta sköna friluftsbyxor om man inte är stöpt i dom vanliga storlekarna så jag säger YEY – WAY TO GO!

ells_0136409

Älskar den här tunna dunjackan med sned dragkedja! Har slitit ut ett gäng liknande dunjackor, och funderar på om det här ska få bli vinterns plagg.

IMG_5011

Renata Chlumska är med och utvecklar kläderna. Hon var första svenska kvinna upp på Mount Everest, första som genomförde Seven summits (att bestiga dom högsta bergen på varje kontinent) och nu planerar hon att bli den första Svenska kvinnan i rymden. Hon verkar samla på första utmärkelser och det var skönt att träffa henne och inse att hon är en skön tjej som gör det hon går igång på. Det är känslan och utsikten högst upp på ett berg som driver henne – egentligen inte att vara först.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

PACKLISTA:VANDRING

Har aldrig tidigare fått så många frågor på vad man ska ha med sig när man vandrar. Kul! Här hittar du listan

Läs mer »

SWIMRUN – PRYLARNA

När jag fick frågan om jag vill gästa livesändningen för ÖtillÖ och prata om prylar så kände jag mig som en pensionär

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *