Sök
Stäng denna sökruta.

STOCKHOLM TRIATHLON – KÖR DU?

2013-08-25 11.26.52-1

I helgen är det triathlonfest i Stockholm. Både elit och motionärer ska simma, cykla och springa mitt i stan. Lanttosisters ska vara speakers vid starten/växlingsområdet på söndag.

Ska du köra? Berätta – hur kan vi hjälpa och peppa dig i högtalarna? Och fyll på den här listan med musik som peppar dig innan start så vi vet vad just du går igång på.

Jag känner massa kärlek när jag tänker på Stockholm triathlon eftersom det var min första triathlontävling. En sprint 2009. Inte samma sträckning, men känslan av att få cykla genom centrala Stockholm gjorde mig kär. Kär i triathlon. Du som kör för första gången, njut! Det finns bara en första gång. Kör hårt men lyft blicken och insup miljön då och då.

Har du en minut över innan du går ner till start, kom förbi och säg hej!

Du som kör HEJA DIG!
Så … fyll på listan med bra musik så vi vet vad som gäller, annars kommer vi sjunga “Just idag är jag stark” med Kenta i högtalarna (och vi kan inte ens alla verserna …) hela dagen.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

5 reaktioner på ”STOCKHOLM TRIATHLON – KÖR DU?

  1. Jag kör sprintstafett 12:30 och tänker mig komma upp ut vattnet efter ca 13-14 minuter. Vill gärna höra Emergency med Icona Pop – det skulle göra mig glad. ???? (sen efter cyklingen tar Thomas över på löpningen och han vill i vanlig ordning höra YMCA ????)

  2. Jag startar sprint motion och startar 11.10
    Nån gång före det vore det kanon att få höra “Graham Coxon” med “Bittersweet Bundle Of Misery”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *