Sök
Stäng denna sökruta.

SKAKA EN FILM

1500804_dreamkak0000-2 kopiera
Jag har fått en TomTom Bandit på prov. En liten filmkamera som ska utmana Gopro och alla andra små actionkameror. En av dom stora grejerna med TomToms kamera är att man kan trycka in en knapp och markera om det händer något bra när du filmar. Sedan kan du genom en app koppla upp dig till kameran. Skaka och den ger ett förslag på en film med klipp om några sekunder.

Låt oss säga så här. Jag var skeptisk. MYCKET skeptisk. Har klippt rätt mycket film och det tar timmar. Dagar. Ofta veckor innan det blir något sevärt.

Planen är att använda den på Ångaloppet på söndag så jag tänkte att jag måste prova den på riktigt, så det gjorde jag när jag cyklade med Anna och Emelie igår. 12 mil inklusive mitt favoritställe mitt i ingenstans. Filmen är inget mästerverk men jag är glatt överraskad över att den ändå gav mig en ok film, och det var lätt att klicka på filmklipp och kasta, flytta eller byta ut dom i appen. På söndag hårdtestar jag den.

1500804_dreamkak0010-2

Löjligt bra sällskap. Emelie och Anna. Lite snabbare än mig, sådär så tänker jag på något annat en sekund så försvinner dom i fjärran …

1500804_dreamkak0015-2

Drömkåken. Några kilometer från Edsbro. Favoritfik med gratis kaffe till alla cyklister. Ett ställe man inte kan vara ledsen på. 1500804_dreamkak0013-2

Klart värt att cykla 12 mil för att få äta deras smulpaj!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

De mest använda bilderna i STF bildarkiv

I princip varje gång det kommer ett nyhetsbrev eller ett utskick från Svenska Turistföreningen så finns en bild från den här fotograferingen med. Har fått höra från två olika håll att det är de mest använda bilderna i STF bildarkiv.

Läs mer »

Lanttolove

I lördags gifte sig en av mina bästa vänner. Hon frågade om jag kunde tänka mig ta några bilder så jag väckte Lanttolife och drog till Skåne.

Läs mer »

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *