SNABBT NERFÖR!

Den här videon på Emelie Forsberg gör mig så glad. När Fredrik skickade övningar så tipsade han om den … “Lägg märke till att hon gör ganska exakt allt som du lärt dig på kursen. Armar som aktivt balanserar kroppen, hög frekvens och, framför allt, hon lyfter lite extra på fötterna. Det är extra viktigt då hon passerar ”besvärliga” partier som stenar och trappor. Då blir det väldigt tydligt hur hennes knän lyfts väldigt högt. Ibland gör hon också en liten vridning i höften när det blir som brantast för att kunna bromsa med fler/större muskler, precis som vi övade i det brantaste partiet.”

Skönt bara att göra som Emelie då …

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

En reaktion på ”SNABBT NERFÖR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *