Search
Close this search box.

Sa Calobra – so we meet again

150410_sacalobra0033

Sa Calobra. En favorit på Mallorca. Det är en by längst nere vid havet, det går bara en väg ner – så cyklar du ner så måste du trampa upp. (Det går båtar också, men jag känner ingen cyklist som tagit båten dit eller hem, det hör till att cykla upp och ner) Det är en mil ner/upp och 723 höjdmeter som ska tas.150410_sacalobra0042Det är inte ofta vi ses på cykeln, men här är han. Min livs kärlek, och då pratar vi inte om cykeln utan han som trampar. Hans. Han körde Sa Calobra på 33:28. Det är snabbt och jag säger bara heja, hurra och respekt! 150410_sacalobra0053

Här är min älskare. Nu har vi dejtat en månad. Senaste veckorna har vi rullat över 140 mil ihop. 140 härliga mil. Älskar, älskar, älskar honom! 150410_sacalobra0061

Anna i min Sa Calobra grupp plockar sina sista höjdmeter.   150410_sacalobra0076

Sista metrarna innan man får stoppa klockan vid skylten: 150410_sacalobra0078

Dagens Lanttoklunga. Tack för härlig dag i bergen. 150410_sacalobra0087Det är lätt att tro att man är klar när man cyklat Sa Calobra, men nej det är några höjdmeter och mil kvar innan man är hemma. Bara att ladda om i apelsinfiket och trampa hem.

 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *