Sök
Stäng denna sökruta.

SIMMA CYKLA ÄTA SOVA YOGA

150327_mallorca0022

Igår simmade jag och simcoach Daniel i soluppgången. (Bilden ser nästan fejk ut men den är på rikt. Älskar morgonljuset här!)

Imorse vaknade jag tidigt och gick ner till stranden och yogade. Yoga på stranden är aldrig så härligt som jag föreställer mig, det blir alltid en massa irriterande sand överallt men det går ändå inte att klaga när man får väcka kroppen med havet som utsikt. 150329_mallorca0136Varje dag cyklar vi. Idag tio mil med en grupp på nio personer. Älskar blandningen av små, små vägar, stora vägar, dåliga vägar, bra vägar och så gott fika i mitten av någon mysig by. Härlig tur där jag var guide tillsammans med min roomie Elin. Riktigt bra söndag. Längtar redan till måndag.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

2 reaktioner på ”SIMMA CYKLA ÄTA SOVA YOGA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *