Sök
Stäng denna sökruta.

CYCKLIG!

150315_cykel3Första riktiga cykelturen. Ren glädje! Kändes som när jag var liten och fick ta fram cykeln för första gången efter en lång, lång, lång vinter i Lappland. Susade fram sinnessjukt snabbt. Det ilade i tänderna för att jag log stort. 150314_cykel Sprang en vända efteråt. Sonen på 7-år cyklade bredvid och hojtade saker som
“Är det där verkligen ditt snabbaste?”
“Oj, vad snabb du var”.

Det blev en härlig tur med en paus för att kolla in hur man slussar i kanalen. En mil senare var både jag och sonen glada. 150315_lop2Sprang en vända med syster också. Rockman och Ö till Ö kommer närmare för varje dag som går så det är dags att växla upp löpning och simning en smula.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lappland I love you.

Jag älskar riktig vinter. Upptäckte att jag hade några dagar där jag kunde ta med mig jobbet och åka norrut. (Klart jag

Läs mer »

LÖPNING LÅNGPASS

Bästa långpassen sker enligt mig från punkt A till punkt B med bra sällskap. Igår tog syster och jag tåget från Åkersberga

Läs mer »

2 reaktioner på ”CYCKLIG!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *