Sök
Stäng denna sökruta.

Lappland I love you.

Jag älskar riktig vinter. Upptäckte att jag hade några dagar där jag kunde ta med mig jobbet och åka norrut. (Klart jag helst haft hela familjen med mig, men det finns visst något som heter skolplikt och ska vi vara helt ärliga är det mest jag som längtar upp till snön.)

Syster Lisa fick däremot med sina barn så jag heter “Moster Fi” från jag vaknar (eller rättare sagt från när dom tycker det är dags att kliva upp) till jag somnar.

Mamma och pappa har köpt ett hus med “ett visst renoveringsbehov” så vi varvar snölekar med renovering. Första morgonen var det -17 och vi gick ner på sjön nedanför stugan och kollade om  den där mpembaeffekten forfarande fungerar … Det gör den.

This is where we grow up. This is where we belong. Syster Lisa på sjön nedanför vår stuga i Skaulo.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Förundranflykter

År 2024 räcker det inte med att tillbringa tid utomhus. Människor längtar efter upplevelser som går utöver vardagen och kommer att söka efter något som vi kan kalla ”förundranflykter”.

Läs mer »

EN SITUATION NÄR ALLT VAR MÖJLIGT

Har du minnen där allt kändes möjligt. Kolsyra bubblar i blodådrorna, livet känns lätt, du är fullständigt närvarande och hög på livet. Jag har ett gäng sparade i min lyckolåda.

Läs mer »

Tack & hej 2023

Tack och hej då 2023. Ett jädra bra år. Men också ett jädra sorgligt år. Kan ärligt säga att jag inte kan minnas ett år jag gråtit så mycket. Sagt farväl till räven, svärfar och goda vänner som gått vidare på tok för tidigt. Och det gör ont. Men det gör också att jag känner livet i mig ännu tydligare.

Läs mer »

En reaktion på ”Lappland I love you.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *