Sök
Stäng denna sökruta.

NORRLANDSLÖPNING

150104_hirvas0137

Ska strax hem till södern igen, men just här och nu så längtar jag inte. Saknar sambon men längtar inte efter barmark. Jag älskar snön, ljuset och luften. Har inga problem med att ta på mig ett extra underställ och springa.

Hemma kommer alltid vara längst, längst i norr. Men hemma är också vid havet i söder. Brukar ha en förmåga att landa i att det ska bli härligt att komma till det andra hemma när jag väl börjar röra mig söderut. Men det är några timmar kvar till dess. Ska njuta av Norrland (eller Lappland som svärmor säger att jag måste säga …) några timmar till.

Syster Lisa sammanfattade det här med norrlandskärlek fint. Läs här. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

2 reaktioner på ”NORRLANDSLÖPNING

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *