Sök
Stäng denna sökruta.

VIKTIGT PÅ RIKTIGT

Du vet när man läser något som tränger under huden på en, sådär så man vill stänga ner datorn. Nu. Direkt. Men det går inte. Hemska scener målas upp. Om och om igen tänker man “tänk om…”
Tänk om det var mina barn.
Mitt liv.
Om och om igen slår det mig att det är på riktigt. Det händer just nu.
Men också glädje och ljuspunkter. Eller som dagens inlägg “Det är Sverige som behöver bistånd”. Jag kan inte sluta läsa. Magda, tack!

Har du inte följt henne under december så börja här någonstans och klicka dig framåt!
Vad är viktigt på riktigt?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

En reaktion på ”VIKTIGT PÅ RIKTIGT

  1. Håller med helt, läste den och fick rysningar för det stämmer så bra! Ett av mina mål under min jorden runt-cykling är att lära mig att leva mer i nuet och inte vara så stressad. Tror inte det kommer vara några problem i och med att jag kommer att sitta fast på en cykel varje dag, livskvalitet till tusen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *