Search
Close this search box.

YOGAGODIS (FÖR HÖFTERNA)

150105_TiinaLisa0340Har sagt hej då till Lappland. Det sista jag gjorde var att fota Tiina och Lisa. Älskar, älskar, älskar dom här bilderna.150105_TiinaLisa0417 150105_TiinaLisa0144Tiina har jag varit kär i sedan första gången jag träffade henne. Kolla här. 150105_TiinaLisa0287Var med på två yogapass på Holyheart i Gällivare.150105_TiinaLisa0250Först ett med Lisa och sedan ett med Petra. Bägge helt ljuvliga! Nedanför bjuder Lisa på några av mina favoritpositioner från hennes pass. Yumyum för höfterna! Testa!141230_gveyoga0006Draken. Och nedanför en position om det inte går att slappna av i den övre … 141230_gveyoga0001

141230_gveyoga0015Tillägg för oss som ibland är lite stela i axlarna också … 141230_gveyoga0022Bad att få fota den här för det var ta mig tusan den mest avslappnande positionen för mina höfter. NÅGONSIN! Sätt en kloss just ovanför knäna, fäst ett bälte mellan benen. Fötterna ut till sidan av mattan och slappna av. Helt.
Så ljuvlig. Det är inte ofta jag använder ordet ljuvlig men den här positionen var så satans skön att den förtjänar både ordet ljuvlig och förlösande.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

3 toppturer jag rekommenderar

Toppturer kan vara snälla och mjuka, eller tuffa och äventyrliga – beroende på terräng, distans, lutning, väder och lavinrisk. Här hittar du tre av mina favoriter i Lappland.

Läs mer »

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

4 reaktioner på ”YOGAGODIS (FÖR HÖFTERNA)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *