Sök
Stäng denna sökruta.

PATAGONIEN – HERE I COME!

H0081Det finns ett ställe jag drömt om så länge jag kan minnas. När jag ser bilder därifrån så pirrar det i min mage och jag får ett stort leende. Jag har alltid vetat att jag ska dit en dag. En dag ska jag vandra bland dom bergen. Känna mig liten. Tacksam. Och kaffet jag dricker utanför mitt tält kommer smaka godare än någonsin.

Jag vet inte varför min längtan just till Patagonien varit med mig så länge. Det började någongång på gymnasiet när jag köpte min första Patagonia fleece. På etiketten fanns bilder på berg och isblått vatten.

H0041

Jag har nämnt att jag vill köra det här racet någongång. Det går inte iår. Men samma arrangörer ordnar för första gången Patagonian Discovery Challenge och Marie, Magnus och jag är anmälda som ett lag. Mellan 7 och 15 februari är planen att vi ska vandra. Varje kväll samlas vi i en basecamp och får kartan för nästa dag. Det enda vi vet är att vi ska vara i Punta Arenas den 7:e februari och så har vi fått en packlista.

H0056

Jag kan inte beskriva hur mycket jag ser fram emot det här. Tacksam för att jag steg för steg är på väg mot en av mina drömmar. Jag kan komma på mig att skratta högt för mig själv. En kollega frågade mig i fredags om jag är nykär. Det kan man kalla det, nykär i livet! Älskar nu. Men jag älskar att ha härliga saker framför mig.

Om jag är rädd att det inte är så härligt som i mina drömmar?  Näh, skulle det vara så har jag i alla fall fått drömma och något kommer jag lära mig i vilket fall. H0083

Just nu är vi mitt i att hitta biljetter, gå igenom packlistan och se till att vi har allt vi behöver. Allt från tält till rep och kläder. Någon som varit där och har tips?

Steg för steg mot min dröm. Vad är din dröm? Vilka steg mot den tar du idag? Ja. Idag.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Portugal

Några ord om en fantastisk vecka i Portugal. Jag har hållt yoga, crossfit, spinning och en föreläsning. Men framförallt haft härliga samtal med sköna människor.

Läs mer »

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL

16–23 Mars – vad gör du då? Hänger med mig och ett gäng favoritinstruktörer på träningsresa förstås! Tänk att få möta solen varje morgon genom att gå eller springa efter den milslånga stranden. Eller så rullar du ur sägen ner till morgonyogan (eller både och – min favoritkombo!) Tokträna eller totalvila – vilket du än behöver i mars.

Läs mer »

7 reaktioner på ”PATAGONIEN – HERE I COME!

  1. Alltså det ser ut som …ja..jag vet inte..endorfinparadis med stora bokstäver rakt igenom! ÅH så kul ni kommer ha, eller det är ett för svagt ord..AMAZIIING!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *