Sök
Stäng denna sökruta.

TRAPPTRÄNING

150101_dundret0129Lanttosisters är anmälda till Rockman Swimrun iår. Den avslutas med 4444 trappsteg. Så det är väl bara att börja träna trapplöpning tänkte vi och sprang (eller något…) upp för hoppbacken på Dundret.

150101_dundret0064Vi gör det inte fler gånger innan snön försvunnit – vi får leta upp någon snöfri trappa i södern istället.

2015. Nu kör vi!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *