Sök
Stäng denna sökruta.

TORGEBYS BÄSTA TIPS

Icebreaker 56

Har glömt berätta att jag sprang med skönaste Torgeby häromdagen. Icebreaker hade pressträff inklusive löpning. Mest övningar, vilket jag gillar. Springa långt och länge kan jag göra själv, när jag får möjlighet så vill suga åt mig all kunskap jag kan från bra personer.

Bra saker som jag tar med mig är att vi fick börja med att stå rakt upp och ner och sedan kolla vart våra tummar pekar – inte rakt fram i alla fall. Nästan alla är framåtroterade och när vi springer så skickar vi iväg massa kraft åt sidorna istället för framåt. (Kolla in mina armar på bilden …) Sedan gjorde vi några övningar för att öppna upp bröstet och höften.

Han är skön den där Torgeby. Istället för att ge sig in i en diskussion om hur man ska springa, hälisättning, eller landa på mitt på eller på framfoten så får han oss att hoppa rakt upp och sedan berätta hur vi landade. På hälen? Eh. Nej. Sedan tvingade han oss att ta av oss skorna och springa några vändor, sedan på med skorna och försöka efterlikna hur vi precis sprang utan. Lite löpstyrka på det blev en löjligt bra start på dagen. Foto: Sussi Lorinder. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *