12 Comments

 1. Richard (rundtramp.se)
  15 September, 2014 @ 20:55

  Hmm, bara EN?!
  I så fall får jag nog säga dynamisk planka. Finns många varianter, men “min” variant är att man går från armbågsplanka till handstående planka, till armbågsplanka, till handstående planka osv osv. Upp och ner, upp och ner… Alternerar vilken arm man pressar sig upp med.
  Jag kallar den “kamelen” för det ser lite ut som när en kamel lägger sig ner (ett ben/en arm i taget liksom).
  Kan man ha fötterna i slingor så är den ännu bättre. Men fötter på golvet funkar också bra.

  För övrigt gillar jag ditt “SOFFISSUPERDUPERPROGRAM” väldans mycket! Riktigt bra inspiration!

  Reply

  • Richard (rundtramp.se)
   15 September, 2014 @ 21:08

   Ehrm, jag kanske missförstod uppgiften. Om jag skulle säga en av Dina övningar, så säger jag Pistols. Jag tycker att de är svåra, men fasen vad bra de är!

   Reply

   • Sofie
    15 September, 2014 @ 21:25

    Neeej, du förstod helt rätt! Jag är egoistisk och vill ha mer inspiration. Mina egna gamla övningar kan jag.
    Gillar din planka! Hade tom den som reservövning ifall vi skulle bli fler eller om det var någon som inte skulle gå att göra… Så me like a lot.
    Vi kör den varje dag så kommer vi inte behöva någon sadel nästa år 😉

    Reply

 2. Träningsglädje
  16 September, 2014 @ 06:04

  bra gym det där! 🙂

  Reply

  • Sofie
   16 September, 2014 @ 20:26

   Bästa. Tycker dom lyckats riktigt bra med inredningen 😉

   Reply

 3. EM
  16 September, 2014 @ 06:34

  Tack för att du delar med dig! 😀 Min favorit är enbenssquats med korsboxning á la Andreas, asgrym för min stela ankel. Andreas är super och så tacksam att du tipsat om honom och att han tagit sig tid med mig.

  Ha det bäst!

  Reply

  • Sofie
   16 September, 2014 @ 20:27

   Härligt att höra!
   Ha det bra du med!

   Reply

 4. Kari
  16 September, 2014 @ 16:29

  Ett sånt träd (med en sån utsikt) vill jag också ha!

  Just nu gör jag mycket skridskohopp för att få ordning på en instabil höft och ett vingligt ben.

  Reply

  • Sofie
   16 September, 2014 @ 20:30

   Jag vill också ha ett sådant träd.
   Här!
   Också.

   Skridskohopp. Bra övning.
   Lycka till med höften, träningen och allt annat.

   Reply

 5. Johan
  24 September, 2014 @ 16:35

  Grymt bra program, ska definitivt köras en måndag och sen utvärderas.

  Personligen jobbar jag lite mer fokuserat på rygg och bål för tillfället då det är min svagaste länk i dagsläget. Ingen favoritövning att dela med mig av…ännu… 🙂

  Stort tack för att du delar med dig Sofie!

  Reply

 6. Höftböjare och löpning | Maarit Kaskela
  23 October, 2014 @ 07:41

  […] Så vad ska du göra då? Jo, det är ju fiffigt att ha ett ståbord på jobbet, att variera sig mellan att sitta att stå (i vettiga skor, får nog lämna mina high-heels hemma) och givetvis att arbeta med rörlighet och stretch (men det gör du väl redan, ärligt?). Ett bra trick är också att stretcha medan du pratar i telefon, glor på TV, läser, när du borstar tänderna osv. Skickar med en video på övningar som jag försöker göra så ofta jag kan även mitt på dagen om jag inte har för toktajta jeans. Givetvis från Queen-of-F*ing-Everything Lantto. […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.