Sök
Stäng denna sökruta.

BOOSTA HÖSTEN!

140912_dundretlantto0009

Fick ett mejl som jag önskar jag skrivit själv. Det var från Goodliness. Läs. Fundera. Svara. Boosta hösten. Absolut! 

1 – Stäm av grundvärderingar, vision och mission. Ge de en ny ram, ny sida i blocket eller ny plats på anslagstavlan.
Grundvärderingar = det som måste finnas i livet för att du ska må optimalt, tex frihet, äventyr, kreativitet, mening eller hälsa.
Vision = det du ser dig göra om 10 år när du drömmer fritt utan begränsningar och bagage.
Mission = det du gör på en daglig basis utifrån värderingar och vision.

2 – Uppdatera och finjustera dina mål för 2014. Var vill du vara den 1 januari 2015? Vi har drygt 4 månader på oss. Målen ska vara dina, kul, utmanande, tydliga, positiva, inspirerande och gärna stämmas av med någon minst var fjärde vecka för att behålla styrfart, motivation och inspiration.

3 – Skapa en tydlig struktur för hösten. Sätt start- och slutdatum på dina projekt, prioritera, systematisera och periodisera det du ska göra dessa månader. Hitta din balans mellan disciplin och spontanitet.

4 – Vilket är ditt livs absolut största “måste”? Om du bara skulle göra en enda sak i höst, vad är allra viktigast? Vi har alla cirka 29 000 dagar på oss att skapa ett liv som vi sedan kan lämna med stolthet. Varför kom du till jorden? Vad kan du göra i dag för att hedra det?

5 – Vad ska rensas bort? Om du är 100 % krass och ärlig, vad har ett utgånget bäst före-datum i ditt liv? Move on. Gäller kläder, prylar, aktiviteter, kosthållning, ekonomi, projekt, boende, umgängen, miljöer etc. Ju lättare bagage, desto mer energi och tid över till din vision.

6 – Var ärlig med dina känslor – de är inte farliga. Glad är vackert, ledsen är vackert. Det viktigaste är ärligheten, äktheten och ansvaret för vad de vill säga dig, eller du dem. För du är inte dina känslor. Men lyssna på dem och låt dem guida dig. Men fastna inte.

7 – Vill du ha fler tips för att komma loss, komma fram, komma igenom eller komma hem? Här hittar du 108 tips för din utveckling. Tack Sofia Sivertsdotter. Läs mer här!

140912_dundretlantto0251

Jag tänker bland annat boosta hösten genom att vara ute mycket! Hur boostar du?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

HELA MITT LIV ÄR EN KRIS

Häromdagen fyllde jag år. Firade genom att cykla, kramas och äta citronmarängpaj. Förutom familjekramar så var dagens finaste när i en paus

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *