Sök
Stäng denna sökruta.

Ironman nummer åtta. Check!

IMG_3709

Inte min snabbaste och inte min långsammaste Ironman. Men en av dom vackraste cyklingarna i mitt liv och en dag som avslutas med “SOFIE YOU ARE AN IRONMAN” är aldrig en dålig dag! Speciellt inte när man träffar härliga vänner efter banan. 

Som Roger och Mary som vi träffade i Brasilien förra året. Efter några dagar så kom det fram att han är den äldsta tävlande där. Mannen på bilden är alltså 70+. Han tyckte Ironman lät som en grej han ville göra. Då hade han passerat 65 år. Igår sprang han om mig. Vansinnigt roligt att träffas igen!

Det kommer mer i en sådan där racereport för den som är intresserad. En dag då jag har obegränsad tillgång till internet.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

En reaktion på ”Ironman nummer åtta. Check!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *