Sök
Stäng denna sökruta.

Bröllopsmiddag!

140607_brolloprun0243

I lördags var det Ola och Maries bröllopsdag. Elva år har dom varit gifta. Vi skulle äta pastamiddag ihop. Som dom skönaste personer dom är så kom dom i sina bröllopskläder … 

Helt underbart! Det var en härlig kväll för elva år sedan, men gårdagen var närapå lika kul. Och att reflektera över allt som hänt sedan dess … När dom gifte sig hade vi precis lärt känna varann. Nu bor vi i samma stad. Har fått två barn var. Våra födda i maj och deras i augusti. Jag har kört Ö till Ö med Ola. För att inte tala om alla äventyr som jag och Mary har hunnit med …

140607_brolloprun0281

140607_brolloprun0291

Skål! Må vi ha många, många lika sköna år framför oss. 

140607_brolloprun0273

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BARN BARN BARN

Jag tycker jag lever i nuet men så fyller min dotter plötsligt 18 år och jag undrar var tiden tog vägen. Det

Läs mer »

SKOLAVSLUTNING

Jag blir ta mig tusan blödigare och blödigare för varje skolavslutning. Tidigare fattade jag ingenting när jag såg föräldrar som grät när

Läs mer »

En reaktion på ”Bröllopsmiddag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *